Контролор за рачни мобилни игри

(7 customer reviews)

$46.95

Со Joopzy`s Handheld Mobile Gaming Controller, ќе уживате во играњето мобилни игри во најголема мера заради нејзината неверојатна способност за контрола!

Контролерот за мобилни игри со мобилни телефони на Joopzy е безжичен Bluetooth е компатибилен со таблетот, подлогата, паметниот телефон итн. на телескопски дизајн е еден од главните моменти на нашиот контролор за игри, кој може да се прошири за да се собере различно големини на мобилни телефони и таблети (од 5 до 10 инчи).

Покрај тоа, Handheld Gaming Controller ветува ексклузивна платформа за апликации за игри. Покрај тоа, има и вградена литиумска батерија, откако ќе се наполни целосно, тоа може да го задржи работејќи 20 часа безбедно и стабилно. Што е најважно, овој контролер за мобилни игри поддржува Android 3.2, IOS 4.3 или погоре.


доверба-исплата-исплата
испорака-доверба-печат
НАШАТА ГАРАНЦИЈА
Даваме сè од себе за да ги извориме најуникатните и иновативни производи што можеме да ги најдеме и да се осигураме дека вие, наш клиент, секогаш го имате најдоброто можно искуство при купување со нас.
Ако поради некоја причина немате позитивно искуство со нас, ве молиме известете ни и ќе сториме сé што можеме за да бидете сигурни дека сте 100% задоволни од вашето купување.
Референците преку Интернет можат да бидат застрашувачки, но ние сме тука за да ги олесниме работите.


Среќни сме кога СИ сте среќни!

Апсолутно се купува НУЛА РИЗИК од продавницата Joopzy Official - затоа испратете ни е-пошта доколку ви треба помош.

✔ Без изненадувања или скриени такси.
✔ Безбедни плаќања од PayPal®.
Гарантирано враќање на парите од 30 дена.
✔ 24/7 Вистинска човечка поддршка на клиентите! (извинете, нема ботови тука)


iPEGA-PG-9023-Joystick-For-Phone-PG-9023-Wireless-Bluetooth-Gamepad-Android-Telescopic-Game-Controller-pad_f2bd392d-16ef-4bba-b93d-88f5e1838a7d_1024x1024@2x
Контролор за рачни мобилни игри